Overslaan en naar de inhoud gaan

Reglementering

Reglementering

Het FANC heeft alle relevante reglementering betreffende de bescherming van de bevolking, de werknemers en het leefmilieu tegen het gevaar van ioniserende stralingen op één plek gecentraliseerd in de Juridische databank Ioniserende Stralingen, of kortweg ‘JURION‘.

U vindt hier de regelgeving zoals ze vandaag van kracht is en via de kalender kan u ook voor een datum in het verleden de toen geldende versie van een tekst opvragen of een overzicht krijgen van de regelgeving die nog in werking moet treden.

JURION bevat daarnaast ook heel wat bijkomende informatie die kan helpen om de regelgeving te interpreteren zoals rechtspraak, referenties naar rechtsleer, parlementaire voorbereidende werken of zogenaamde informatiefiches waarin een bepaling uit een tekst wordt toegelicht. Ook de meest relevante Europese en internationale regelgeving is opgenomen in JURION.

JURION is uitgerust met een performante zoekfunctie en biedt u als gebruiker heel wat handige functionaliteiten (een PDF-document aan te maken, een eigen profiel samenstellen….). Voor een volledig overzicht van de mogelijkheden, kan u de handleiding raadplegen.

U kan ons bereiken op volgend e-mailadres : jurion@fanc.fgov.be

Veel plezier!

 

 

Laatst aangepast op: 
02/03/2018