Overslaan en naar de inhoud gaan

Ronde tafels

30 november 2018 : Permanente vorming arbeidsartsen: Continual education in radiation protection - back to basics

Deze opleiding vond plaats op vrijdag 10 november 2017 (14u-17u), bij het FANC.

Programma:

10 november 2017 : Permanente vorming arbeidsartsen: "Continual education in radiation protection" - hightlights" 

Om het aanbod voor de permanente vorming radioprotectie van arbeidsgeneesheren die een erkenning hebben voor het opvolgen van werknemers die beroepshalve worden blootgesteld aan ioniserende straling te vergroten en ondersteunen, heeft het FANC, een jaarlijkse namiddag georganiseerd waarop praktische en bruikbare informatie wordt voorgesteld.

De opleiding vond plaats op vrijdag 10 november 2017 (14u-17u),bij het FANC.

Programma :

14 oktober 2016 : Permanente vorming arbeidsartsen: "Future perspectives in radiation protection" 

On Friday 14th of October 2016, FANC organized its yearly continuous education session on radiation protection for recognized occupational physicians.

The program of this session was :

20 november 2015 : Permanente vorming arbeidsartsen: "Good practices at working stations requiring a close management of the ionising radiation risks"

On Friday 20th of November 2015 FANC organized its yearly continuous education session on radiation protection for recognized occupational physicians.

The final program of this session was :

17 oktober 2014 : Permanente vorming arbeidsartsen: “How to handle contaminations & internal dosimetry put into practice”

Om het aanbod voor de permanente vorming radioprotectie van arbeidsgeneesheren die een erkenning hebben voor het opvolgen van werknemers die beroepshalve worden blootgesteld aan ioniserende straling te vergroten en te ondersteunen, heeft het FANC, in samenspraak met Co-Prev en de VVIB, een jaarlijkse namiddag georganiseerd waarop praktische en bruikbare informatie werd voorgesteld. Dit initiatief werd door de Belgische vereniging voor stralingsbescherming (BVS) ondersteund.

De opleiding vond plaats op vrijdag 17 oktober 2014 (14u-17u) bij het FANC.

Programma :

4 oktober 2013 : Permanente vorming arbeidsartsen: "Wat te doen bij incidenten?"

Het FANC wil het aanbod aan permanente vorming inzake stralingsbescherming vergroten voor arbeidsgeneesheren die een erkenning hebben voor het opvolgen van werknemers die beroepshalve worden blootgesteld aan ioniserende straling. Daarom organiseert het FANC in samenspraak met Co-Prev en de VVIB een jaarlijkse namiddag waar praktische en bruikbare informatie wordt voorgesteld.

Voor de editie van 2013, die zal plaatsvinden op vrijdag 4 oktober 2013 van 14u tot 17u in de zaal Victor Horta van het VBO (Ravensteinstraat 4 - 1000 Brussel), heeft het FANC zijn krachten gebundeld met BVS, de Belgische Vereniging voor Stralingsbescherming.

Programma :