Het FANC lanceert nieuwe gebruiksvriendelijke website

Het Federaal Agentschap voor Nucleaire Controle (FANC) stelt met trots zijn nieuwe website voor. Het FANC hecht veel belang aan transparantie. Een duidelijke website om te communiceren en de bevolking en andere stakeholders te informeren is dan ook onontbeerlijk voor het Agentschap en past in zijn missie om de bevolking en de werknemers te beschermen tegen de gevaren van ioniserende straling.  

Aan de hand van een volledig herdachte structuur en een modernere lay-out, is de nieuwe website overzichtelijker en gebruiksvriendelijker.

Graag maken we u wegwijs doorheen onze nieuwe website. U vindt er:

  • De onthaalpagina met de meest recente nieuwsberichten van het FANC, de meest geraadpleegde artikels en een directe link naar de Telerad-website en naar de rubriek ‘opleidingen’;
  • Via een topnavigatie heeft u toegang tot Jurion (de juridische databank ioniserende stralingen), alle nieuwsberichten, de vacatures, publicaties en het contactformulier;  
  • Het hoofdmenu bestaat uit vier grote rubrieken, met een onderdeel voor het grote publiek (pedagogische informatiedossiers) en een onderdeel voor de professionelen;
  • Er is ook een snelle en efficiënte zoekfunctie;
  • In de voetnavigatie vindt u de praktische toepassingen (voorstelling, toegang, contact, plan van de website,…)

De nieuwe website heeft ook een mobiele versie en is daardoor direct toegankelijk op elk mobiel apparaat. Zo kan u zonder problemen surfen naar de website van het FANC vanop uw smartphone of tablet.

Een website is een levend communicatiemiddel dat nooit volledig af is. Er worden dus voortdurend correcties en verbeteringen doorgevoerd.

Indien u suggesties heeft om onze nieuwe website verder te optimaliseren, mag u ons dat steeds laten weten via het contactformulier.

We wensen u een aangename ontdekkingstocht doorheen onze nieuwe website.